Cristina Spătar, cerută în căsătorie în Dubai!

 

Artista va deveni din nou mireasă! Ea a împărtășit cu fanii virtuali imaginile de la marele eveniment.

 

Cristina Spătar, 50 de ani, este mai fericită ca niciodată după ce a fost cerută în căsătorie în Dubai. Activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii fiecare moment din viața ei, Cristina Spătar nu a ratat nici această clipă de fericire. ''Am spus ''Da!'', a scris Cristina Spătar pe rețelele de socializare.

 

În 2016, Cristina Spătar a trecut printr-un divorț dureros cu omul de afaceri Alin Ionescu. În ciuda eforturilor depuse în cei opt ani de mariaj, și a doi copii împreună, pe Albert și Aida, cei doi au ajuns la despărțire. De curând, Cristina Spătar a fost nevoită să facă un credit pe 10 ani pentru a-și achiziționa o locuință pentru ea și copii ei. Relația dintre cei doi foști soți este în continuare una dificilă, artista ajungând să ceară un ordin de protecție împotriva fostului soț.

 

De altfel, și el i-a creat probleme, după cum mărturisea artista la începutul anului, în cadrul unui interviu acordat Antena Stars, în care spunea că nu poate pleca împreună cu cei mici în Anglia, la sora ei. „Am fost întrebată la un moment dat dacă m-aș muta din România, alături de sora mea. Cochetam cu ideea de a mă muta pentru copii, pentru școlile copiilor în Anglia. Sora mea este cu fetițele în Anglia. Nu am primit acordul fostului soț, așa că am rămas în România și o să rămânem. Probabil când vor fi ei majori, cine știe când își vor dori să studieze, dacă vor vrea să studieze în Anglia, eu o să-i însoțesc, o să fiu alături de ei. Dacă sora mea se va retrage în Italia mai târziu, mai știi, poate ne mutăm în Italia. Niciodată nu spune niciodată! Deocamdată, rămân în România pentru mulți ani de acum înainte, cel puțin 6 ani rămân în România”, a declarat cântăreața la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest