Cristina Spătar și-a cumpărat casă nouă

 


Pentru Cristina Spătar a fost o perioadă grea, o perioadă a încercărilor, însă soarele răsare acum și pe strada ei, asta pentru că artista și-a cumpărat o nouă locuință.

În anul 2016, cântăreața fusese dată afară din casa din Crevedia de către soțul ei, tatăl celor doi copii, iar artista a fost nevoită să se mute într-un apartament modest alături de cei mici, asta pentru ca bărbatul să poată să locuiască cu noua sa iubită, cea care i-a devenit și soție.

Cristina Spătar a reușit însă să-și cumpere acum casa cea nouă tot în Crevedia, acolo unde cei mici au crescut, unde au rude și prieteni, iar ea a povestit că cel mai probabil urmează să se mute acolo în toamnă, atunci când totul va fi gata.

“Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo.

Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a spus Cristina Spătar pentru Click.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest