Cristina Vasiu a făcut sarmale și la un pas să dea foc casei: ”Am aprins cuptorul”

 

Sarmalele i-au purtat ghinion Cristinei Vasiu, după ce era să îi dea foc casei în timp ce gătea. Vedeta se pregătea pentru venirea musafirilor ei, iar echipa Antena Stars a fost la fața locului. Se pare că totul ar fi pornit de la o tigaie pe care a uitat-o în cuptor, iar mirosul de fum s-a răspundit prin casă imediat.

Cristina Vasiu este o artistă talentată, însă se pare că în bucătărie nu are același noroc ca și pe scenă. Artista a vrut să gătească sarmale, pe care le-a pregătit cu atenție pentru musafirii pe care îi aștepta sa îi calce pragul. Însă, atunci când a vrut să le bage în cuptorul încins, Cristina și-a dat seama că a uitat o tigaie, care a început să miroasă a ars.

Artista era împreună cu echipa de la Antena Stars atunci când s-a întâmplat incidentul, însă tragedia a fost prevenită deoarece și-a dat seama că ceva este înneregulă din timp. Totuși, Cristina Vasiu a fost supărată că i s-au stricat planurile pe care le avea pentru seara respectivă.

”Am lăsat tigaia, am aprins cuptorul, pentru că am vrut să le bag la cuptor, și am lăsat tigaia și s-a ars. Luăm foc aici. M-am întristat acum. Mai așteptăm și musafiri, cum era să luăm foc aici, să fie fum?”, a spus Cristina Vasiu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest