Cu cine se iubeşte Anca Ţurcaşiu după divorţ: „Bărbații sunt foarte timizi, se sperie de...”

 

Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri despre viaţa amoroasă după divorţ. Este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar în ultima vreme au existat multe speculații privind o posibilă poveste de dragoste. Cântăreaţa a recunoscut, însă, că e în continuare singură și a dezvăluit că mulți dintre bărbați nu au curaj să o curteze.

Anca Țurcașiu a făcut o mărturisire neașteptată, a declarat că mulți bărbați sunt speriați de personalitatea ei şi de aceea nu prea îndrăznesc să facă primul pas.

”Nu, să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu.

Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal.

Noi ne raportăm la cei mai importanți bărbați din viața unei femei. Pentru mine sunt bunicul și tatăl, de la care am învățat niște lucruri. Bunicul meu îmi punea mâna pe cap înainte să adorm și venea de la Ploiești la București cu trenul, ca să-mi țină mâna pe cap când făceam injecția cu penicilină, în fiecare zi și se întorcea acasă la Ploiești.

Ai mai auzit așa ceva?! Îți vine să crezi că tatăl meu, toată viața, m-a trezit mângâindu-mi degetele de la picioare și citindu-mi poezii de Nichita Stănescu? Tata și astăzi mă sună și mă întreabă: „Ai 10 minute?”. „Da, tată!”. „Vreau să îți citesc două poezii”. Dacă îți spun că am toate lucrurile astea legate de acești doi bărbați ca brazii din viața mea, atunci am să fac copy/paste și am să spun că aștept un bărbat ca bradul, care să mă mângâie”, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru Viva.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest