Culiță Sterp avea alcoolemie mai mare. Informațiile făcute publice de Institutul de Medicină Legală

 

Culiță Sterp a fost pus sub control juiciar, după accidentul pe care l-a produs în Cluj. După ce a fost surprins de aparatul radar cu viteză mai mare decât cea permisă, și a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, în timp ce fugea de aceștia, a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului și a lovit în plin o altă mașină. A plecat apoi de la locul accidentului.

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea în care a făcut accident și apoi a fugit de oamenii legii. Zilele trecute s-a descoperit faptul că interpretul de muzică de petrecere era și sub influența substanțelor interzise, și nu doar băut, ceea ce înseamnă că îi va fi adăugată o infracţiune la dosarul său penal. Mai mult, observatornews.ro scrie că surse din anchetă spun că poliţiştii ar fi cerut recalcularea alcoolemiei pe care o avea acesta în sânge, în momentul impactului.

Potrivit informațiilor, Culiță Sterp avea alcoolemie mai mare decât s-a spus inițial. Polițiștii de la Rutieră din Cluj au cerut la IML recalcularea alcoolemiei din sânge, la câteva zile după accident, iar rezultatul a confirmat faptul că, în timpul producerii accidentului, alcoolemia lui Culiță Sterp era peste limita unei fapte penale. Mai exact, 0,89 grame/litru alcool pur în sânge și nu 0,71 grame/litru alcool pur în sânge, care era valoarea veche a alcoolemiei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest