Cum a acționat Iulia Albu după ce contul cu 40.000 de urmăritori al fiicei ei a fost închis: „N-ar avea cum să-l spargă”

 

Contul de Instagram al Mikaelei a fost închis de administratorii rețelei de socializare. Iulia Albu a acționat imediat.

 

Nu mai puțin de 40.000 de urmăritori avea Mikaela pe contul de Instagram. Dintr-o data acesta a fost închis de administratorii rețelei. Decizia a luat-o total prin suprindere pe Iulia Albu, care, într-un dialog cu reporterii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, a căutat să găsească explicații pentru această decizie.

 

Vedeta a mărturisit că încă nu știe cu exactitate motivul pentru care s-a luat această decizie de închidere a contului de Instagram al fetiței ei. Ea bănuiește doar că singurul motiv ar fi faptul că atunci când l-a deschis fata ei avea sub 13 ani, vârsta legală pentru a avea cont pe rețeaua de socializare. Însă nici acest motiv nu ar sta în picioare, dat fiind că acest cont era administrat de propria agenție de publicitate.

 

”Contul ei e Instagram a fost închis, nu știm nici acum din ce motiv, avea în jur de 40 de mii de urmăritori. Probabil pentru că nu avea 13 ani, deși este legal ca un copil cu vârsta sub 13 ani să aibă cont de Instagram, dacă contul este administrat de o agenție sau de părinți. Contul ei era administrat de agenția mea de publicitate, nu cea care ma reprezintă pe mine, ci chiar agentia mea”, a spus Iulia Albu pentru Spynews.ro.

 

Fire practică, stilista nu a stat prea mult pe gânduri și i-a făcut Mikaelei un nou cont pe rețeaua de socializare, care a strâns rapid 2.500 de urmăritori: ”Probabil din cauza faptului că nu avea vârsta de 13 ani, nu am mai reușit să îl recuperăm, din păcate, așa că astăzi i-am făcut un cont nou. N-ar avea cum să ne spargă nouă conturile, pentru că cu asta ne ocupăm și noi avem agenție, știm exact ce și cum, nu ni s-a întâmplat niciodată situația asta. În general, asta se întâmplă persoanelor puțin mai neexperimentate”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest