Cum a ajuns Mihai Bobonete la un pas de pușcărie din cauza unei glume. Ce a spus actorul

 

Mihai Bobonete a fost cercetat de Poliția Animalelor. Actorul e bănuit că a ucis un porumbel, în chinuri și va trebui să dea explicații în fața anchetatorilor.

În toamna anului trecut, o femeie a trimis o petiție la IPJ Ilfov în care a menționat că Mihai Bobonete trebuie pedepsit după ce ar fi maltratat un porumbel. Reclamanta a explicat că l-a auzit pe actor în timp ce spunea, într-o filmare postată pe YouTube, că ar fi chinuit și ucis o pasăre. Potrivit unor surse judiciare, în urma petiției a fost deschis un dosar de către Poliția Animalelor, iar actorul a fost luat la întrebări.

Actorul a explicat că, fiind pasionat de stand-up comedy, doar a făcut o glumă pe acest subiect. Pentru că nu existau alte probe care să-l incrimineze pe Mihai Bobonete, dosarul a fost clasat.

Mihai Bobonete se folosește de umorul său în aproape orice situație. Recent a povestit, într-un podcast, cel mai penibil moment pe care l-a trăit.

„Eram cu Cătălin Ciurlău, un prieten, la o terasă prin Pipera, nu se fuma înăuntru, am ieșit la terasă la o țigară. Peste drum, parcarea de la Billa. Afară, acolo, văd un Logan alb și pe mașină doi cu aparate care făceau poze. Eu îi zic ăstuia, râzând: „Mă, nu se mai poate să ieși la un pahar de vin, să fumezi… Mă distrug paparazzii. Poate e momentul meu de intimitate, poate nu vrea să apar în poze!”. Eu, la glumă, Cătălin îmi ținea isonul”, a povestit Mihai Bobonete.

„M-am dus la ei, nu m-am mulțumit doar cu atât: „Alo, băieții! Ia lăsați alea! Mă, da vouă nu vă e rușine?”. Ei: „Ce s-a întâmplat, domnul Bobonete?”. Le explic eu, fac pe supăratul, ei ce-mi răspund? „Nu, domnul Bobonete, nu pe dumneavoastră. Deasupra e un coafor, e Andreea Bănică acolo, a venit cu mașina lui Bănică, pe ea o fotografiem… Vreți să vă facem și dumneavoastră o poză, două, dacă tot suntem aici?”. Am plecat rușinat”, a mai adăugat actorul de comedie.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest