Cum a ajuns Mircea Badea în conflict de iubita lui Alex Bodi. Ce a spus prezentatorul TV: ”Abia știam cine e”

 

Prezentatorul TV și-a obișnuit fanii cu părerile exprimate în emisiunile sale, iar subiectul unora dintre acestea a fost iubita lui Alex Bodi. Însă, de această dată, comentariile s-au lasat cu un răspuns din partea ei, în uma cărora prezentatorul TV a revenit cu o explicație. Mai mult, Mircea a menționat că nu înțelege de ce oamenii sunt interesați și abia o cunoștea pe femeie.

Mircea Badea obișnuiește des să își exprime diferite păreri în emisiunile pe care le prezintă, însă cele făcute despre iubita lui Alex Bodi s-au lăsat cu un răspuns din partea ei. Fiind o femeie celebră în România, cu mulți urmăritori ăe rețelele de socializare, subiectul a ajuns în scurt timp în atenția publicului, care a vrut să afle ce a stat la baza comentariilor lui.

Întrebat despre acestea, prezentatorul TV a declarat că nu are nimic cu ea, mai mult chiar o susține. De asemenea, Mircea Badea a spus că abia o cunoaște, motiv pentru care este neutru acestei situații.

”De abia știam cine este. De ce toată lumea este interesată de treaba asta, că nu i-am zis Doamne ferește nimic. Nu am nimic cu doamna, eu o susțin. Nu o cunosc nici pe dânsa, nici pe dânsul. Am văzut și eu titluri pe site-uri, pe care intrăm să citim știri. Îi susțin, le doresc succes”, a declarat Mircea Badea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest