Cum a fost Marilu Dobrescu la un pas de a fi răpită de traficanții ruși

 

Chiar dacă trebuia să se bucure de o experiență demnă de neuitat alături de partenerul ei, Marilu Dobrescu a trăit șocul vieții ei când a realizat că era la un pas de a ajunge victima unor traficanți ruși. Cum a ajuns influencerița într-o astfel de situație.

Influencerița este foarte activă pe rețelele de socializare și a ținut să împătrășească multe momente din vacanța mult așteptată cu persoanele care o urmăresc în mediul online. Marilu Dobrescu și Iustin au plecat în aventură la Polul Nord fără să rezerve cazarea înainte, așa că pentru a se „bucura” de experiențe din Orașul lui Moș Crăciun au fost nevoiți să stea unde au găsit liber.

În timp ce partenerul influenceriței se afla la recepție pentru a lucra ceva pe laptop, asta pentru că acolo internetul este mai bun, Marilu Dobrescu a fost la un pas de a fi răpită de traficanți. Chiar în fața apartamentului lor, se aflau câțiva ruși care se ocupă cu astfel de infracțiuni.

„Aseară eram la un pas de a fi răpită de lângă apartament de niște traficanți ruși. Am și filmări cu poliția și altele. (...) Nici eu nu pot să cred că s-a întâmplat asta, hai să vă povestesc totul acum că m-am mai calmat... Super amintire cu care o să rămân din orașul lui Moș Crăciun. (...) Aseară am ajuns la apartament pe la ora 22:00 și m-am pus în pat cu Dusty ca să postez chestii de pe parcursul zilei. Iustin s-a dus la recepție ca să lucreze ceva de pe laptop (...) Au început să se audă niște sunete ciudate de afară”, a mărturisit Marilu Dobrescu pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest