Cum a fost umilită Oana Roman pe internet, după ce a fost victima unui atac cibernetic: „E clar că ai probleme mentale”

 

Nu este pentru prima dată când Oana Roman este victima umilințelor lansate pe internet! După ce a fost atacată cibernetic, vedeta le-a transmis un mesaj celor care au batjocorit-o!

Oana Roman s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu multe critici din partea oamenilor, din cauza problemei cu kilogramele în plus. Așa s-a întâmplat și de această dată când a fost victima unui atac cibernetic.

Fiica lui Petre Roman a povestit pe contul său de socializare, cum cineva i-a spart contul de Netflix și au fost scimbate profilul, numele și pozele, atât ale ei, cât și ale fiicei sale și a lui Marius Elisei.

”Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau Oana Scroada, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de întrebări. Vă întreb: e clar că ai probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, se arată în mesajul postat de Oana Roman.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe contul ei de socializare și dezvăluia la momentul acela că decizia luată a fost una dintre cele mai corecte pe care le-a luat vreodată în viața ei.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a povestit vedeta atunci.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest