Care mai este relația dintre Oana Roman și Marius Elisei, după despărțire: „Eu sunt mai liniștită”

 

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate, din cauza neînțelegerilor care existau în mariajul lor. Chiar dacă sunt mulți care speră la o împăcare între cei doi, atât vedeta, cât și tatăl fetiței ei, dau de înțeles că reconcilierea nu reprezintă un gând pe care să îl aibă la momentul actual.

Contactată de reporterii Antena Stars, pentru a aflat detalii despre starea de sănatate a mamei sale, după ce a fost operată de urgență, Oana Roman a vorbit printre rânduri și despre relația dintre ea și Marius Elisei.

După ce a dezvăluit că Mioara Roman este în afara oricărui pericol și că va fi externată vineri, Oana Roman a mărturisit și faptul că zilele acestea, Iza a fost la tatăl său, Marius Elisei. Vedeta a dat de înțeles că păstrează o relație de amiciție cu fostul partener de viață, de dragul fiicei lor, însă nu există ceva mai mult de atât între ei.

„A suferit o intervenție azi-dimineață, dar eu nu am putut să mă duc lângă ea si nici după nu am voie să intru în spital. Este destul de greu de dus, iar cei de la spital sunt extrem de stricți cu aceste reguli. Dar m-au sunat să îmi spună că a ieșit din operație și că este ok. Mi-au spus că va ajunge în salon, după-masă, iar atunci mă vor suna ca să mi-o dea la telefon.

Iza merge în fiecare săptămână la tatăl ei, 2-3 zile, și săptămâna asta a luat-o ieri și o iau eu mâine la prânz, pentru că avem filmări și nu a luat-o ca eu să mă relaxez, dar așa ne-am organizat noi săptămâna asta. Este normal ca Iza să meargă la el și să se vadă cu el. Eu sunt mai liniștită”, a spus Oana Roman pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest