Oana Roman, declarații exclusive despre starea de sănatate a mamei sale, după ce a ieșit din operație: „Este greu de dus”

 

Oana Roman a oferit declarații exclusive pentru Antena Stars despre starea de sănatate a mamei sale, după ce a fost operata de urgență! Mioara Roman a trecut printr-o intervenție laparoscopice de înlăcutare a colecistului!

Oana Roman a trecut prin momente dificile, din cauza stării de sănătate precare a mamei sale! Vedeta a mărturisit că din cauza contextului actual, nu îi poate fi alături femeii care i-a dat viață, însă se încrede totalmente în priceperea cadrelor medicale din clinica în care a internat-o.

„A suferit o intervenție azi-dimineață, dar eu nu am putut să mă duc lângă ea si nici după nu am voie să intru în spital. Este destul de greu de dus, iar cei de la spital sunt extrem de stricți cu aceste reguli. Dar m-au sunat să îmi spună că a ieșit din operație și că este ok. Mi-au spus că va ajunge în salon, după-masă, iar atunci mă vor suna ca să mi-o dea la telefon.”, a spus Oana Roman.

Mai mult de atât, potrivit spuselor sale, Oana Roman a dezvăluit că vineri, Mioara Roman va fi externată și îi va putea fi, din nou, alături.

„Recuperarea este ușoară, iar vineri o pot lua acasă. (...) Sunt mai liniștită că știu că a ieșit ok din operație și aștept să vină și Catinca cu mine sa o luăm acasă. Miercuri am internat-o pe mama, am fost stresată săptămâna trecută, dar așa e viața multora unora dintre noi. Trebuie să fim puternici, să le ducem și să vedem partea bună. Mama e bine, totul e spre bine.”, a mai spus Oana Roman, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest