Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Primele declarații ale vedetei despre motivul revederii/ VIDEO

 

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Asta a fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor, după ce s-a aflat că cei doi vor avea parte de o întâlnire de gradul zero! Vedeta a făcut primele declarații și a dezvăluit care este, de fapt, motivul revederii.

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Deși relația lor nu a fost una lipsită de controverse, nimeni nu se aștepta ca drumurile lor să se separe, mai ales că de-a lungul poveștii de dragoste au demonstrat că pot trece peste toate obstacolele pe care le-au întâmpinat.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?

După ce Marius Elisei a publicat pe contul său de socializare o fotografie cu cea mică, Oana Roman le-a dezvăluit fanilor ei de pe instagram că a fost nevoită să apeleze la ajutorul soțului ei.

Vedeta a mărturisit că a lăsat-o pe fiica ei, Iza, la Marius, pentru că ea trebuia să meargă la tratamente și la filmările pentru reality show-ul de la Antena Stars, „Mămici de pitici cu lipici”.

”Merg până la proceduri pentru că am de făcut proceduri și de filmat acolo, Iza va rămâne cu tatăl ei, l-am rugat să stea cu ea câteva ore cât timp eu mă duc să-mi fac treaba”, a spus Oana Roman pe Instagram, lămurindu-și admiratorii că nu există cale de împăcare între ea și Marius Elisei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest