Reacția fiicei Oanei Roman, după plecarea de acasă a lui Marius Elisei: „A fost greu. Are momente când vrea să fie cu amândoi”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Oana Roman a vorbit despre despărțirea de Marius Elisei, dar și despre cum a reacționat fiica ei, Iza, după plecarea de acasă a tatălui ei.

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Și dacă inițial s-a vehiculat că motivul ar fi fost faptul că bărbatul s-ar fi refugiat în brațele unei femei mai bogate, potrivit surselor apropiate lui Marius Elisei, se pare că lucrurile nu stau deloc așa, iar încă soțul Oanei Roman trece prin momente dificile din cauza singurătății și a plecării de acasă.

Reacția fiicei Oanei Roman, după plecarea de acasă a lui Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit că prin clipe complicate trece și fiica sa, Iza, care deși a înțeles despărțirea părinților, tot are momente când își dorește să fie în prezența amândurora, lucru care deocamdată nu se poate întâmpla, din cauza animozităților care există între ei.

"Pentru Isa, însă, a fost mai greu. Ea merge la Marius de ori câte ori își dorește, pentru că așa cum știți cu toții, Marius este un tată exemplar pentru Isa și a fost mereu și cu siguranță va fi în continuare. Pentru ea, bineînțeles, a fost primul Crăciun în care nu a fost cu el, primul Revelion când la 12 noaptea am ciocnit doar noi două.

Iza e mare, face 7 ani. Ea a înțeles foarte bine. Oricum este mult mai matură decât un copil de vârsta ei în gândire și am discutat fiecare cu ea, a înțeles. I-am spus că poate o să fim mai prieteni și mai bine și mai fără tensiuni. Eu asta îmi doresc. Oricât de echilibrată este ea, evident că nu îi este simplu și are momente când vrea să fie cu noi amândoi și este normal. Noi am crescut-o singuri, nu am avut bone. A crescut doar cu noi doi, în permanență”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii "Showbiz Report"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest