Oana Roman revine în televiziune! Va face parte din sezonul 2 al emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars/ VIDEO

 

Viața Oanei Roman începe să se schimbe din ce în ce mai mult, odată cu separarea de Marius Elisei. Vedeta nu mai poartă verigheta pe deget și este mai hotărâtă ca niciodată să facă tot ce îi stă în putință ca să fie fericită. Astfel că a început cu partea profesională! Vedeta revine în televiziune și va face parte din sezonul doi al emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars.

Invitată in cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Oana Roman a dezvăluit că proiectul în care s-a implicat a venit ca un pansament pentru toată durerea pe care a suportat-o până în prezent, durere pricinuită de separarea de tatăl fiicei sale.

”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Totodată, Oana Roman a mai ținut să precizeze că Iza, fiica ei, este la fel de entuziasmată ca ea pentru noul proiect în care este implicată. Vedeta a mărturisit că se numără printre cele două noi mămici cu copii și așteaptă cu nerăbdare reacția telespectatorilor.

”Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: ”Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?”. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a mai adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest