Adevărul despre presupusa relație a lui Marius Elisei cu o femeie mult mai bogată decât Oana Roman! bogată! Ce au spus apropiații/ VIDEO

 

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman, pe contul ei de socializare, iar ulterior s-a vehiculat că unul dintre motivele despărțirii ar fi fost o altă femeie mult mai bogată, care „i-ar fi luat mințile” bărbatului. Ce spun apropiații despre acest lucru?

Finalul anului 2020 a fost marcat de separarea dintre Oana Roman și Marius Elisei. Deși sunt părinții unei fetițe minunate, se pare că rodul iubirii lor nu a fost un motiv destul de puternic ca să mai poată forma un cuplu, astfel că din cauza neînțelegerilor, cei doi s-au despărțit.

Adevărul despre presupusa relație a lui Marius Elisei

Mai multe surse au spus că Marius Elisei ar fi părăsit-o pe Oana Roman pentru o femeie mult mai bogată decât mama copilului său, însă apropiații bărbatului susțin cu totul și cu totul altceva.

Potrivit acestora, Marius Elisei este un bărbat cât se poate de... singur. Se pare că în viața lui nu există o altă femeie așa cum s-a zvonit. Mai mult decât atât, aceleași surse au dezvăluit că atât Crăciunul, cât și noaptea dintre ani l-au prins pe soțul Oanei Roman în singurătate care i-a fost „prietenă” de când a părăsit căminul conjugal.

De asemenea, Marius Elisei se confruntă cu momente cumplite din cauza șocului pe care despărțirea de Oana Roman l-a generat.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest