Mama Oanei Roman, probleme grave de sănătate: „Continuă să fie complicat. O să o internez”/ VIDEO

 

Pe lângă problemele de ordin amoros pe care le are, Oana Roman trece prin momente dificile și din cauza mamei sale, Mioara, care se confruntă cu niște probleme grave de sănătate.

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa. Potrivit spuselor sale, Mioara Roman s-a simțit rău înainte de Crăciun, însă și-a mai revenit după sărbători. Chiar și așa, vedeta a dezvăluit că o va interna în spital pentru două zile pentru a-și face toate analizele și pentru a afla ce anume îi provoacă stările de rău.

„Mama nu a fost bine, înainte de Crăciun, deloc. Am fost cu ea la spital. A fost complicat. Continuă să fie complicat. De abia acum va face analizele, pentru că am așteptat să treacă Sărbătorile. O să o internez miercuri două zile ca să își facă investigațiile posibile, să vedem cum se va derula totul în continuare. A fost mai ok, mai stabilă de Crăciun.”, a spus Oana Roman pentru Antena Stars.

Oana Roman și-a făcut Crăciunul cu Pepe

Oana Roman și Pepe au făcut sărbătorile împreună și l-a numit pe artist „fratele pentru care s-a rugat la Dumnezeu”, mărturisind că a găsit în el un om care a susținut-o necondiționat și care i-a fost alături în cele mai grele clipe.

”Norocul meu pe lumea asta este că eu nu sunt singură. Nu sunt singură pe lume deloc și de sărbătorile astea am înțeles încă o dată cât de important este să ai oameni în jurul tău, care să te iubească, care să fie lângă tine, care să te primească, care să facă zid în jurul tău, să te susțină și să te facă să te simți protejat și în siguranță. Este foarte, foarte important.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest