Oana Roman și Pepe au făcut sărbătorile împreună, după despărțirile controversate prin care au trecut: „Am o a doua familie”/ VIDEO

 

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate, chiar înainte de Crăciun, așa că sărbătorile de iarnă i-au prins departe unul de celălalt. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii „Showbiz Report” că s-a bucurat de frumusețea sărbătorilor alături de Pepe, care a trecut printr-o despărțire la fel de dureroasă.

Invitată la „Showbiz Report” de la Antena Stars, Oana Roman a dezvăluit că deși nu trece deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale, este bucuroasă de faptul că și-a dat seama cine îi este prieten cu adevărat. Vedeta l-a numit pe artist „fratele pentru care s-a rugat la Dumnezeu”, mărturisind că a găsit în el un om care a susținut-o necondiționat și care i-a fost alături în cele mai grele clipe.

”Norocul meu pe lumea asta este că eu nu sunt singură. Nu sunt singură pe lume deloc și de sărbătorile astea am înțeles încă o dată cât de important este să ai oameni în jurul tău, care să te iubească, care să fie lângă tine, care să te primească, care să facă zid în jurul tău, să te susțină și să te facă să te simți protejat și în siguranță. Este foarte, foarte important.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.

Oana Roman a mărturisit că de Crăciun, Iza și fetele lui Pepe, Maria și Rosa au dat un mini-concert în sufragerie, conturându-se un tablou de familie minunat, chiar dacă atât Marius Elisei, cât și Raluca Pastramă nu au fost prezenți.

”Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut, m-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie, de sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia. Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun. Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat, am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat. Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu”, a mai zis Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest