Mama Oanei Roman va fi operată, de urgență! Declarațiile vedetei, după ce a internat-o: „Nu am voie să intru să o vad”/ VIDEO

 

Mama Oanei Roman va fi operata de urgență! Vedeta a făcut primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce problemele cu care se confrunta s-au agravat!

Mioara Roman a ajuns pe mâinile medicilor, de urgență, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit! Oana Roman a povestit, pe contul său de socializare, că mama ei va suferi o intervenție laparoscopică pentru a i se înlătura colecistul.

„Am adus-o pe mama să o internez. Sper să fie totul bine. Eu am mare încredere în doctorii de aici unde mi-au salvat și mie viața acum niște ani. De atunci avem abonament și toți ne tratăm. Sănătatea e un lucru de la care nu fac rabat”le spunea vedeta fanilor din mediul virtual.

Nu și-a mai văzut mama de zile bune

Oana Roman le-a dezvaluit admiratorilor din mediul online că mama ei încă este internată în spital și va mai sta preț de câteva zile, pentru a suferi intervenția de care are mare nevoie, pentru ca starea ei de sănătate să devină mai bună.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, a transmis vedeta la InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest