Oana Roman, supărată pe faptul că fiica ei trebuie să învețe online: „Îi e greu că că nu poate interacționa cu ceilalți copii”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Oana Roman este noua mămică din reality-show-ul „Mămici de pitici, cu lipici”, emisiune în care le permite telespectatorilor să vadă cum se derulează o zi normală în viața ei, care sunt temerile pe care le are și care sunt problemele cu care se confruntă. Vedeta a recunoscut că este supărată pe faptul că fiica ei, Iza, trebuie să învețe online, pentru că micuței îî lipsește interacțiunea cu ceilalți copii.

Oana Roman este o mamă model! Vedeta a renunțat la toate task-urile pe care le avea de făcut pentru afacerile pe care le manageriază și a trecut la teme, alături de fiica ei. De când Marius Elisei a părăsit căminul conjugal, fiica lui Petre Roman îi dedică Izei mult mai mult timp decât obișnuia să o facă înainte, pentru a compensa lipsa tatălui.

Oana Roman, supărată pe faptul că fiica ei trebuie să învețe online

Iar pentru că vrea să fie sigură că fiicei sale nu îi lipsește nimic, Oana Roman îi stă la dispoziție ori de câte ori are nevoie. Așa cum s-a întâmplat și de aceasta dată, când micuța avea de făcut teme pentru școala online.

Din cauza pandemiei de coronavirus, sistemul educațional s-a transformat, iar cursurile s-au mutat în mediul online, pentru a preveni răspândirea virusului. Și deși este conștientă de faptul că o altă decizia nu s-ar fi putut lua, în contextul actual, Oana Roman a mărturisit că îi este greu atunci când vede cât de mult îi lipsește fiicei sale interacțiunea cu ceilalți copii.

„Trebuie să stea mereu pe un scaun în fața calculatorului. Este complicat și din punct de vedere al interacțiunii sociale pentru că Isabelei îi place foarte mult să interacționeze cu ceilalți copii, atât cât a prins ea acele 2 săptămâni cât a fost la școală și i-a plăcut foarte mult. Chiar zilelel trecute mi-a zis <<Mami, îmi este foarte dor să mp duc la școală, mi-e dor să mă îmbrac în unifromă, să mă duc să mă întâlnesc cu colegii, să fiu în clasă>>. E un lucru pe care copiii îl simt ca pe o lipsă, ideea asta de a nu putea să interacționeze cu ceilalți copii din clasă. E foarte greu la clasa 0 sau clasa pregătitoare să înveți să scrii și să faci exerciții online”, a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest