Cum arată casa Oanei Roman. Imagini în premieră cu locuința de lux a vedetei! GALERIE FOTO

 
+12 click pentru
galerie

Astăzi, 14 ianuarie, de la ora 21:00, a început un nou sezon din reality-show-ul “Mămici de pitici, cu lipici” la Antena Stars, iar Oana Roman se numără printre mămicile care își vor expune viața pe micile ecrane.

Oana Roman a prezentat casa în care locuiește cu Iza și cu mama ei. (GALERIE FOTOVedeta a mărturisit că atunci când s-au mutat și-a dorit ca în sufragerie să nu existe televizor, pentru ca atunci când se se strânge familia în living, să primeze conversațiile, nu urmărirea emisiunilor TV.

“Avem un televizor în dormitorul mare, dar în sufragerie, nu, pentru că vreau să comunicăm atunci când suntem împreună.”, a spus Oana Roman.

Mai mult de atât, Oana Roman a mărturisit că propunerea pe care a primit-o din partea echipei Antena Stars pentru a face parte din reality show-ul “Mămici de pitici, cu lipici” i s-a părut una extrem de provocatoare și incitantă, motiv pentru care abia așteaptă să se intâlnească și cu celelalte mămici, cu care va împărtăși experiențele din viața ei de mamă.

“Mi s-a părut o provocare interesantă pe care am primit-o cu brațele deschise. Suntem foarte bucuroase că suntem în acest proiect. Abia așteptăm să ne întâlnim și cu restul mamicilor și copiilor. Avem foarte multe de arătat și de povestit. Veți înțelege că și noi ca și voi avem activități și vieți ca orice alt om.”, a mai spus Oana Roman.

Fiica Oanei Roman doarme cu mama ei, de când Marius Elisei a plecat de acasă

Deși este un subiect delicat, Oana Roman a dezvăluit că fiica ei, Iza, a renunțat să mai doarmă singură, de când tatăl ei, Marius Elisei a plecat de acasă. Totodată, în timpul detaliului oferit, vedeta a mărturisit că se budură din plin de dressing-ul pe care îl are.

"Iza doarme cu mine de când tati nu mai e acasă. Am renunțat la o baie, ca să îmi fac un dressing mare. Eu mi-aș fi dorit să fie și mai mare, dar atât am avut loc. Îmi iubesc dressing-ul pentru că am spațiu și pentru că loc să le aranjez, astfel să le pot vedea. Îmi cumpăr în continuare haine mari pentru că nu m-am obișnuit că mi-au rămas mari și că am slăbit.", a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest