Marius Elisei îl vrea ca aliat pe Mihai Mitoșeru, după despărțirea de Oana Roman: „Nevastă-mea a plecat!”

 

Deși după despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei s-a abținut de la comentarii referitoare la motivele care au condus la separare, nu putem spune același lucru când vine vorba de prezența în online. Bărbatul caută alianțe printre prietenii soției sale, iar drept dovadă stă discuțiile purtate cu Mihai Mitoșeru.

Atât Marius Elisei, cât și Mihai Mitoșeru se află pe lista bărbaților care au avut mariaje, aparent stabile, dar al căror deznodământ nu a fost deloc unul așteptat. Marius Elisei a decis să plece din căminul conjugal, din cauza neînțelegerilor cu Oana Roman, iar acum, din cauza singurătății, încearcă să lege prietenii cu oamenii pe care i-a cunoscut prin intermediul încă soției sale.

Marius Elisei se ține și de aroganțe, dar și de glume. Și data trecută când Marius Elisei s-a separat de Oana Roman, dar și de această dată, bărbatul și-l dorește ca și camarad pe Mihai Mitoșeru. Cei doi pare că vor să reînnoiască prietenia, poate și din cauza statutului de burlaci pe care îl au.

Pe contul său de socializare, Mihai Mitoșeru a postat un mesaj cu subînțeles, spunând că “Nevasta-mea a plecat/ Se poate și mai rău. A mea s-a întors”, iar imediat Marius Elisei i-a comentat, invitându-l la o bere.

Rămâne de văzut dacă invitația se va concretiza, iar cei doi vor fi surprinși la vreo terasă din București, în timp ce vor discuta despre situațiile controversate care au loc în viața lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest