Oana Roman își dorește să se reîmpace cu Marius Elisei? Cum s-a dat de gol vedeta: “Sunt măritată”/ VIDEO

 

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separare, după ce neînțelegerile au luat cu asalt mariajul lor. Chiar și așa, nu puțini au fost cei care au sperat la o reîmpăcare între cei doi, iar spre bucuria tuturor celor care își doresc să îi revadă împreună, vedeta s-a dat de gol că gândul reconcilierii există în mintea ei.

Oana Roman și Marius Elisei au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Chiar dacă relația lor a fost discutată intens de foarte multă lume și nu a fost lipsită de controverse, cei doi au reșit să treacă peste obstacolele care le apăreau în cale și să își continue drumul. Până de curând când Oana Roman anunța că s-a despărțit de Marius Elisei.

În cadrul reality-show “Mămici de pitici, cu lipici” din care face parte vedeta, aceasta a dat de înțeles că deși tatăl fetiței sale nu mai locuiește cu ea, nu se consideră o femeie divorțată. Aflată la salonul de înfrumusețare al lui Laurent Tourette, care îi este hairstylist, dar și un foarte bun prieten, Oana Roman a declarat că deocamdată nu există loc pentru un alt bărbat în viața ei, fiind încă măritată.

„I-am spus că este un om important în viața mea și, da, dar nu suntem căsătoriți. Eu sunt un pic măritată încă”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii "Mămici de pitici, cu lipici".

Și chiar dacă Oana Roman a ținut sa menționeze că intre ea și Marius Elisei există doar o relație de prietenie de dragul fiicei lor, Iza, multă lume așteaptă să vadă dacă se va reaprinde scânteia care a existat la început.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest