Cum a răspuns Larisa Udilă celor care au criticat-o că a devenit mamă la doar 23 de ani! „E chiar sexy!”

 
+2 click pentru
galerie

Larisa Udilă este o femeie împlinită pe toate planurile, atât pe cel profesional, dar în special pe cel familiar, unde-i merge foarte bine.

 

Larisa Udilă, 24 de ani, a marcat bornele importante din viața sa: are o carieră de succes, iar pe plan sentimental este împlinită: trăiește o frumoasă poveste de dragoste al cărui rod este micuțul Milan. Însă, ca pe oriunde, există și cârcotași în ceea ce o privește pe frumoasa brunetă. Astfel, după ce a lansat o sesiune Q&A pe Instagram, unul dintre internauți a întreabt-o dacă nu i se pare că a născut prea devreme.

 

Proaspăta mămică i-a răspuns aproape instant curiosului. Ea a precizat că i se pare chiar foarte ok că a devenit mamă la doar 23 de ani. „Nu! (n.r. mi se pare prea devreme). Mi se pare chiar sexy să fii mamă la 23 de ani. Ce întrebare ...”, a fost răspunsul Larisei Udilă.

 

În urmă cu o săptămână, când Milan a împlinit un an, Larisa Udilă a organizat și botezul acestuia, nași fiind Nicole Cherry și soțul ei. Bruneta a postat și un mesaj emoționant destinat celui mic!

 

„Cine spunea ca un copil iti aduce lumina in viata, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimba viata oamenilor, pana nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. In momentul in care tu, iubirea mea infinita, ai aparut ... totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele si grijile se rezuma la tine.

Scriu degeaba acest text pentru ca oricat m-as strădui sa explic ce simt, este imposibil sa încapă ceva atat de puternic in niste cuvinte banale. As muri pentru tine oricand si vreau sa iti multumesc ca ne-ai aratat ce inseamna fericirea. Un simplu zambet de-al tau imi vindeca orice rana. La multi ani, Milan! Mama ta isi doreste sa fii sanatatos si sa te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajuta sa faci fata oricarei situatii din viață ta. Te iubesc!'', a scris Larisa Udilă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest