Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a descoperit o rochie copiată de un alt designer: „Mă bucur că sunt muza ta”

 

Blondina a explodat pe rețelele de socializare după ce și-a văzut una dintre creații reprodusă total de către un alt designer.

 

Bianca Drăgușanu și-a descoperit într-un magazin una dintre creațiile sale originale, anume o rochie dragă ei, pe care de altfel a îmbrăcat-o chiar la ziua ei de naștere acum trei ani, reprodusă de un alt designer. Acesta și-a însușit rochia, dat fiind că și-a pus propria etichetă pe ea. Blondina a considerat oportun să expună public întreaga situație, așa că, cu o doză de ironie, a povestit pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat. În plus, a venit cu dovezi că respectiva creație îi aparține, punând și poza de la ziua ei din 2019, când îmbrăcase rochia cu pricina.

 

Nu pot să spun despre mine că sunt această Donatella Versace a României sau că aș putea să concurez vreodată cu Cătălin Botezatu la creațiile superbisime pe care le execută și cu toți ne mai inspirăm așa stânga-dreapta, dar să reproduci așa o rochie 1 la 1, pe care a făcut-o Bianca Drăgușanu în 2019 și tu să o vinzi și acum, si să-ți pui eticheta ta, mi se pare bombă. (...) Alina este patroana acestui brand sau cel puțin era, pe care o cunoșteam acum câțiva ani sau ne cunoșteam. (...) Mă bucur că sunt muza ta, dar nu mă așteptam s-o reproduci așa 1 la 1 și să-ți pui și eticheta pe ea. Poate vrei să colaborăm.”, a spus Banca Drăgușanu, pe InstaStory.

 

Diva a ținut să mai sublinieze că există diferențe calitative între cele două creații: „Cred că este mai mult decât evident că Alina, când și-a și scris numele pe etichetă, a vrut să ne arate cât de inspirată e ea. (...) Nu vă imaginați că calitatea acele rochii la 450 de roni se compară vreodată cu calitatea rochiilor pe care le fac eu în atelierul meu. Niciodată”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest