Cum a reacţionat Mircea Badea la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

 

Loredana Groza a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, după ce s-a fotografiat fără lenjerie intimă, chiar din dormitor. Aceasta a primit sute de comentarii la fotografia care i-a pus pe jar întreaga comunitate. Se pare că celebra artistă a stârnit și curiozitatea anumitor persoane publice, printre care și Mircea Badea. Acesta a ales să comenteze fotografia Loredanei Groza chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Subiectul pe care l-a avut în vedere prezentatorul TV a fost tot cel pe care l-au avut în vedere și internauții: poartă sau nu Loredana Groa lenjerie intimă?

„Deci, cum să stăteam eu liniștit așa, mă rog, vorba vine, semi-amputat așa, primesc mesaje de la cetățeni cu care sunt într-o relație de amiciție și îmi trimit următoarea fotografie/postare adoamnei Loredana Groza, care se află undeva în Balcani. Și zice "Lazy afernoon...Lady L". Adică după-amiază leneșă. Și Lady L, ce e? Lady Loredana, cred că asta înseamnă.”, și-a început Mircea Badea analiza.

După o lungă analiză, Mircea Badea a ajuns la concluzia internauților și anume că celebra artistă nu poartă lenjerie intimă.

„Deci, dânsa se află undeva în Balcani și s-a pozat așa. Am stat așa un pic, m-am uitat așa. E pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu avea deja 4.641 de aprecieri. Dumnezeule! E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Și votul meu ar fi că nu poartă. Părerea mea este că nu poartă. Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă! Ok. Ce să zic? Nu zic nimic. Stau liniștit”, a mai spus realizatorul TV.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest