Cum a slăbit Damian Drăghici 70 de kilograme

 

Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Ce dietă ține și la ce alimente a renunțat. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul artist cântărea în urmă cu 10 ani în jur de 163 de kilograme. Își făcea griji pentru sănătatea sa, astfel că o dată cu trecerea anilor a trecut printr-o transformare radicală din punct de vedere fizic. Iată la ce dietă a apelat, dar și care sunt produsele pe care nu le mai mănâncă absolut deloc!

Damian Drăghici a dezvăluit faptul că kilogramele sale nu se datorau neapărat mâncării în exces, ci zahărului consumat în cantități foarte mari. Mai mult, artistul a explicat că avea zile în care zahărul și dulciurile în general, erau suficiente pentru a supraviețui. Nu avea nevoie de mâncare, ci doar de prăjituri și tot ceea ce însemna zahăr. Ei bine, a renunțat definitiv la el pentru sănătatea sa, însă asta nu este tot.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde…pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91. Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice.

De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur. Combinația celor 3 e cea mai gravă. Zahărul, glutenul și lactatele. (…) Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra capului un nor gri. (…)', a declarat Damian Drăghici în cadrul unei emisiuni.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest