Cum a slăbit Oana Radu 65 de kilograme: ”Răbdare și perseverență”

 

Cântăreața a dezvăluit care a fost rețeta pentru a da jos kilogramele în plus. Și încă nu a ajuns acolo unde și-a propus.

 

În urmă cu patru ani, Oana Radu se hotăra să facă o schimbare majoră în viața ei, și atunci a început lupta cu kilogramele în plus. A reușit să topească mai bine de 65 de kilograme, dar încă nu este pe deplin mulțumită de silueta pe care o are. Firesc, artista și-a schimbat radical stilul de viață, iar rezultatele s-au văzut rapid.

 

Într-o postare pe rețelele de socializare, Oana Radu a recunoscut că sala de fitness se numără printre locurile ei preferate, ocupând poziția secundă după scenă, unde se află în fața mulțimii. De-a lungul anilor a reușit să dezvolte iubirea pentru sine, dar și răbdarea pentru a lua lucrurile cât mai încet în viață.

 

”Lucrurile însă s-au schimbat acum.. Am făcut o parte din intervenții și mai urmează, dar, nu mai aștept, și-am început sa lupt. Și ce credeți?! Am început să văd schimbări mari!! Singurul lucru pe care trebuie să-l știți este că e nevoie de răbdare și perseverență ca să le vezi , iar acum , sala, a devenit al doilea happy place al meu pe lângă scenă, care este primul! Ceea ce vreau să vă spun este că, deși de muncă mai am enorm, am câștigat două lucruri importante: răbdarea și iubirea pentru mine! Cu ele, voi reuși să ajung acolo unde îmi doresc”, a scris Oana Radu pe rețelele de socializare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest