Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme. “Un mic truc este…”

 

Creatoarea de modă Romanița Iovan s-a confruntat cu probleme de sănătate după ce l-a născut pe fiul ei. A făcut eforturi mari să slăbească și a reușit, deși nu a fost delco ușor. Vedeta a dat jos nu mai puțin de 24 de kilograme și a împărtășit secretul ei cu toată lumea.

Romanița Iovan nu a fost scutită de kilogramele în pus de pe timpul sarcinii. Aceasta a acumulat 24 de kilograme în timp ce era însărcinată, dar cu multă muncă și motivație a reușit să le dea jos în doar 6 luni. Creatoarea de modă spună că sportul a fost cel care a ajutat-o foarte mult în reușita ei. Alimentația a jucat și ea un rol foarte important, dar și ambiția de fier.

‘’În timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să „scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni. Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne’’, a declarat Romanița Iovan pentru VIVA!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest