Cum a trecut Andreea Bălan peste divorţ. Ce a făcut timp de patru luni

 

Pentru Andreea Bălan a fost o perioadă grea în urmă cu doi ani, atunci când ea și tatăl fetițelor sale, actorul George Burcea, au decis să divorțeze. Cei doi au luat hotărârea să meargă pe drumuri separate în viață, iar artista a fost nevoită să treverseaze o perioadă grea.

Cântăreața a reușit să treacă cu capul sus peste această cumpănă a vieții sale, iar astăzi e foarte fericită alături de cele două fetițe ale sale care locuiesc cu ea, însă care merg și la tatăl lor și reușesc astfel să petreacă timp și cu acesta.

În cadrul unui podcast, Andreea Bălan a mărturisit cum a reușit să depășească momentele de după despărțire. Ea susține că și-a creat un grup suport de prieteni pe care îi suna zilnic și cărora le povestea prin ceea ce trece. Astfel, după câteva luni ea a reușit prin acest mod să se vindece și să se poată ”ridica” și peste această despărțire grea.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți, pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest