Cum arată Mioara Roman la o lună de la operație: ”Coafată și un pic machiată” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Soția fostului premier este în scaun cu rotile, dar ca orice femeie cochetă a avut grijă de modul în care arată la prima apariție publică după ce a suferit intervenția chirurgicală la șold.

 

Mioara Roman, 82 de ani, a avut o perioadă foarte complicată. Problemele de sănătate s-au ținut lanț, și la ultima dintre acestea a avut nevoie de intervenție chirurgicală, după ce și-a fracturat șoldul în urma unei căzături pe scări. Fata ei, Oana Roman, obișnuiește să-și țină la curent urmăritorii cu situația celei care i-a dat viață.

 

O nouă vizită la clinica unde se recuperează Mioara Roman, o nouă informare pentru fani: „Am venit la mama, am fost la masă împreună și stăm de vorbă. Am găsit-o în formă, era la ședința de kinetoterapie. Are parte de toate îngrijirile aici și sper să reușim să meargă cât mai ușor cu ajutorul terapiei de recuperare. Mama e bine, dar eu plec de aici zilnic cu sufletul greu pentru că mi-aș dori să pot face o minune și să dau timpul înapoi. Știu că aici ea are singura șansă să mai poată merge făcând recuperare”.

 

Femeia se află în scaun cu rotile, dar ține foarte tare la aspectul ei. Drept urmare Oana Roman a dorit să-i facă toate poftele și a avut grijă ca mama ei să fie coafată și machiată înainte de a publica imaginile cu ea pe rețele: ”Între timp, mama s-a coafat și au și machiat-o puțin. Rezultatul e wow.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest