Cum funcționează relația dintre Carmen Tănase și fiul ei sub același acoperiș: „Ne-am intersectat coarnele de câteva ori”

 

După o pauză de 15 ani, Carmen Tănase s-a mutat împreună, din nou, cu fiul ei. Cum decurge acum relația dintre cei doi.

 

Carmen Tănase a decis să se retragă din agitația Capitalei și a cumpărat o casă la țară. Băiatul ei a achiesat la ideea unei vieți rurale și a plecat împreună cu mama lui. Cei doi nu mai locuiseră împreună de la majoratul copilului, care a ajuns acum la 33 de ani. Astfel, chiar dacă relația lor este una bună, actrița nu a negat că și-au mai intersectat coarnele în câteva rânduri, făcând aluzie și la zodiile din care fac parte cei doi.

 

‘’N-a fost ușor, pentru că și el este foarte voluntar și foarte hotărât, e o zodie cu coarne, cum sunt și eu, și ne-am intersectat coarnele de câteva ori, fiindcă și el, ca și mine, vrea să fie așa cum vrea el, iar eu vreau să fie așa cum vreau eu. Și sigur că ne-am ciocnit, dar el stă separat, chiar și aici stă sus, la etaj, unde are și intrare separată. Dar mai coboară pe-aici și-mi face observație, ceea ce mă scoate din sărite. Că nu fac niște lucruri cum trebuie, că știe el mai bine… Oul știe mai bine decât găina! Și ne mai ciocnim, dar din cauza asta e foarte bine că a păstrat căsuța aia de la București, unde se poate duce ca să nu iasă război total’’, a mărturisit Carmen Tănase pentru VIVA!

 

Cunoscuta actriță a dezvăluit că întotdeauna a fost preocupată ca băiatului ei să nu-i lipsească nimic și a recunoscut că atunci când distanța i-a separat a fost întotdeauna la curent cu ceea ce face copilul ei. În plus, Carmen Tănase susține că relația dintre ei are la bază prietenia:  ‘’Am fost o mamă grijulie, și sunt în continuare, lăsându-l să-și deschidă aripile. Griji mi-am făcut întotdeauna și o să-mi fac, probabil, întotdeauna, că, na, așa sunt mamele. Dar trebuie să știu, intru în panică dacă nu știu lucruri despre el, dacă nu știu unde e, dacă… Nu s-a întâmplat asta prea des, suntem prieteni, și când a fost plecat în țară vorbeam tot timpul, deci nu mi-am făcut din punctul ăsta de vedere griji prea mari, am știut mereu de el’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest