Cum i-a băgat Greta Thunberg pe frații Tate la închisoare. Cum au aflat oamenii legii unde sunt cei doi

 

Andrew Tate s-ar fi dat de gol singur cu o postare virală în mediul online. Britanicul ar fi confirmat procurorilor DIICOT că se află în România printr-un detaliu revelator care apare într-un clip video cu el, pe care îl postase cu nici o zi înainte să fie audiat și reținut de autorități alături de fratele său, Tristan Tate.

Joi, 29 decembrie, polițiștii au descins la vila fraților Tate din Voluntari, iar, în urma perchezițiilor, Andrew și Tristan au fost duși la audieri. Pe seară, cei doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore, alături de alți doi suspecți, în dosarul de trafic de persoane și viol. Întreaga operațiune ar fi fost posibilă mai devreme decât s-ar fi așteptat procurorii datorită unei „scăpări” pe care a avut-o Cobra în mediul online.

Din dorința de a-i da replica activistei Greta Thunberg, după ce tânăra l-a umilit pe Twitter, Andrew Tate s-ar fi dat de gol în fața autorităților. Acesta s-a filmat în casa lui, fumând un trabuc, în timp ce încerca să o pună la punct pe celebra activistă în modul său caracteristic.

La un moment dat, în cadrul clipului video publicat pe contul lui de Twitter, cineva îi aduce două cutii de pizza. În timp ce Cobra se laudă cu faptul că s-a asigurat că acele cutii de pizza nu sunt din materiale reciclate, apare un detaliul nu foarte greu de observat: faptul că pizza a fost comandată de la un lanț românesc de astfel de localuri.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest