Cum i-a devenit Dorian Popa profesor lui Liviu Vârciu. Ce au pus la cale cei doi: „El știe bine cu ce se mănâncă”/ VIDEO

 

Liviu Vârciu le-a dezvăluit reporterilor de la Antena Stars, motivul pentru care a apelat la ajutorul lui Dorian Popa! Actorul a mărturisit că are planuri mare în ceea ce privește prezența lui în mediul online, iar pentru asta a avut nevoie de îndrumarea artistului.

Este cunoscut faptul că Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști, în mediul online, la ora actuală. Cântărețul a reușit să se facă plăcut unei mase mari de oameni grație comportamentului și atitudinii pozitive de care a dat dovadă și în situatii limită.

Iar pentru că își dorește să învețe de la cei mai buni, Liviu Vârciu i-a făcut o vizită artistului, pentru a-i crea o nouă pagină de YouTube și pentru a-i oferi câteva sfaturi legate de conținutul pe care ar trebui să îl publice.

„Eu voiam de mult timp să îmi fac o pagină a mea, dar sunt o putoare. Eu dacă am ceva de spus sau se întâmplă ceva, mă filmez. Dacă nu, nu. De asta a durat atât de mult să îmi fac acest canal de YouTube al meu. Și am zis să spun unele lucruri. Vlogurile mele o să fie despre mine, despre prietenii mei, despre tot ce se întâmplă în jurul meu, în stilul meu aparte, cum i-am obișnuit pe ai mei

Dacă o să simt să spun ceva despre familia mea, o să spun. Dorian Popa știe, de asta am fost la el, că el știe cu ce se mănâncă.”, a spus Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest