Cum i-a răspuns Selly celui care l-a acuzat că a parcat pe locul rezervat persoanelor cu handicap: ”Nu sunt șoferul perfect”

 

Cunoscutul vlogger a reacționat după ce a fost acuzat în mediul online că ar fi parcat într-un loc nepermis.

 

Zilele trecute, Selly a fost acuzat că a parcat pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități. Cunoscutul vlogger a negat cu vehemență acuzațiile îndreptate împotriva lui, considerând că acestea sunt generate doar de un hate gratuit pe care-l încasează destul de des.

 

”Să ne înțelegem la o chestie! Eu nu sunt un șofer perfect! Am mai parcat și eu în locuri în care nu era permisă parcarea, în momentul în care pe o rază de două străzi nu găseai niciun alt loc de parcare, dar pe locul de persoane cu dizabilități în viața vieților mele nu am parcat și nu o să parchez vreodată.”, a spus Selly pe rețelele de socializare.

 

Vlogger-ul a mai precizat că nu există nicio dovadă în acest sens, că sunt acuzații gratuite: ”Mi se pare atât de ciudat când văd persoane care din dorința de a da cu hate ma acuză de niște chestii pe care nu le-am făcut niciodată. Nu există nicio dovadă. Sunt lucruri care pur și simplu s-au întâmplat în imaginația lor, în închipuirea lor. De domeniul ficțiunii. Domnul cu pricina îmi spune mie că parchez pe locul persoanelor cu dizabilități! Niciodată! Și nu vă încurajez nici pe voi să o faceți.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest