Cum i-a spus Mihai Bobonete soției că vrea să divorțeze

 

 

Mihai Bononete și-a anunțat din senin soția că vrea să divorțeze. Se întâmpla în timpul stării de urgență impusă în urma pandemiei de coronavirus. Reacția femeii a fost una total neașteptată.

Mihai Bobonete este cunoscut pentru umorul său și pentru că spune lucrurilor pe nume. Actorul din Las Fierbinți și-a cunoscut sufletul pereche pe când era doar un adolescent. S-a îndrăgostit pe loc de Călălina și au fost împreună 14 ani până ani înainte să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

Mihai Bobonete a recunoscut că, în acea perioadă, nu credea în căsătorie. În momentul în care Cătălina a rămas însărcinată, cei doi s-au cununat civil și abia după opt ani au făcut și cununia religioasă.

Mihai Bobonete este mereu pus pe glume și a dezvăluit cum și-a anunțat soția că vrea să divorțeze. Răspunsul acesteia a fost savuros. „Eu fac parte din prima generație care a ratat criza de 40 de ani. A venit pandemia exact când am făcut 40 de ani. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez. Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă?

M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: «Cătălina, eu divorțez!». «Unde divorțezi? Nu ai voie să ieși din casă, e lockdown. Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă» și am zis «Cătălina, lasă să treacă pandemia»”, a spus Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast, potrivit cancan.ro. Bineînțeles că totul a fost o glumă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest