Cum își menține Crina Abrudan bronzul perfect: „În toiul verii, unde erau 50 de grade!”

 

Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 are acum tot timpul din lume pentru a sta la plajă în cele mai exotice locuri și a se îngriji de tenul și silueta sa.

 

Crina Abrudan, 44 de ani, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 s-a reprofilat de ceva vreme, devenind femeie de afaceri. Ea a deschis un loc de joacă pentru copii în zona rezidențială în care locuiește. Cum un astfel de business nu are nevoie de prezența patroanei la fața locului tot timpul, Crina are timp suficient pentru ea.

 

Într-o relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu de 7 ani, Crina Abrudan și-a petrecut aproape întreaga vară scăldându-se în razele soarelui. "Pe soțul meu îl arde soarele oricum și sub umbrelă, și îmbrăcat. Cred că și în apartament îl arde soarele vara. Nu e așa norocos ca mine. Pe mine nu mă arde, eu sunt prietenă cu soarele. Mă bronzez frumos, îmi place să stau la soare", a spus Crina Abrudan pentru ego.ro.

 

Bronzul impecabil se menține cu efort. Astfel, Crina a fost vara asta în vacanță în Dubai, unde a făcut plajă la 50-60 de grade! „Anul ăsta, pentru că am avut ocazia, am mers în Dubai. În toiul verii, unde erau 50 de grade. Am vrut să o încerc și pe asta. (...) Eu îmi doream de mult să ajung vara în Dubai pentru că toată lumea îmi spunea că nu se poate sta afară ziua și am zis că eu pot să stau și ziua afară. Am putut”, a mai spus Crina Abrudan.

 

Crina Abrudan a dezvăluit și o serie de secrete pentru bronzul perfect: untul de cacao și uleiul de măsline: ”Pe lângă untul de cacao mă dau și cu ulei de măsline. Și uleiul de măsline este bun. Eu îl pun într-o sticluță mică gen spray. Trei sferturi pun ulei de măsline și restul apă, ca să fie mai ușor de întins pe piele. Vara asta așa am făcut, am alternat uleiul de măsline cu untul de cacao. Dar predomină untul de cacao. Nu mă ține bronzul până vara următoare. Dacă nu mai stau la soare acum în două-trei săptămâni se duce bronzul. E totuși bronz de mare. Nu folosesc autobronzant. Mai merg la solar iarna din când în când, apoi sper să mă țină cât mai mult bronzul ăsta și când nu o mai fi bronzul o să încerc la solar, iar la iarnă sper să ajung la căldură”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest