Cum îşi păstrează Andreea Bălan tenul perfect. “Cred că este important să…”

 

Andreea Bălan se menține extreordinar în formă la 38 de ani. Vedeta este extrem de atentă la felul în carearată și are tabieturile ei de frumusește care o ajută să radieze în fiecare zi. Ea a precizat că nu merge atât de des la medicul estetician, așa cum spun gurile rele, iar frumusețea ei se datorează atât genei bune, darfelului în care se îngtijește.

Andreea Bălan este în atenția publicului de foarte mulți ani și se machiază zilc de pe vremea când avea doar 15-16 ani. Cu toate că machiajul nu a lipsit de pe fața ei, Andreea Bălan are un ten perfect, curat și radiant. De la vârsta de 18 ani ea folosește creme de față care o ajută să își mențină sănătatea și elasticitatea tenului. Este un obicei pe care l-a învățat de la mama ei și de la care nu se dezminte. De asemenea, artista este foarte atentă să nu doarmă niciodată cu achisj pe față. Este un lucru esențial pentru cele care vor un ten luminos și sănătos.

''Creme am folosit și folosesc dintotdeauna. De când mergeam prin turnee, de pe la 18 ani. Sunt tot felul de creme pentru fete tinere, apoi pentru cele de 25-30 de ani, peste 35 și evident peste 50 de ani. Folosesc de ani de zile aceste creme, iar asta am învățat de la mama mea. Pentru că mă machiez în fiecare zi, de la 15-16 ani, am grijă să mă demachiez în fiecare seară pentru că este important să nu adorm machiată, pentru că toate smacurile dacă le ții pe față peste noapte deteriorează fața'', a declarat Andreea Bălan pentru Ego.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest