Cum menţine Flavia Mihășan silueta

 

 


Flavia Mihășan este mama a doi copii, iar asta înseamnă că corpul ei a suferit modificări de-a lungul timpului. Deși a născut de două ori, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dany arată într-un fel de zile de mari și reușește să artagă toate privirile cu silueta ei de invidiat. Multe femei se confruntă cu problema kilogramelor în plus după naștere, însă nu este și cazul Flaviei Mihășan.

Flavia Mihășan este foarte activă pe rețelele de socializare, iar fanii nu au putut să treacă cu vederea faptul că fosta asistentă TV arată impecabil după nașteri. Aceasta are o siluetă de invidiat și nu se confruntă cu kilogramele în plus după cele două nașteri.

Și cum este foarte activă în mediul online, aceasta primește mai mereu complimente legate de siluetaei. Curioase, multe fane o întreabă cum reușește să se mențină în formă. Și de datat aceasta, Flavia a fost întrebată de o internaută cum reușește să se mențină în formă și câte calorii consumă pe zi. Fosta asistentă TV nu a ezitat să răspundă și a mărturisit că mănâncă destul de sănătos, a învățat să îșu asculte corpul și a renunțat să își mai calculeze caloriile.

''Nu știu câte calorii mănânc pe zi, am încetat să mă mai întreb lucruri de genul ăsta când am rămas însărcinată prima oară. Mănânc destul de sănătos zic eu, nu încerc deloc să slăbesc și poate aici e treaba. Am învățat să-mi ascult corpul și să-i dau ce are nevoie asta neînsemnând că nu mănânc niciodată dulce, spre exemplu. Îmi aduc aminte că înainte de sarcini eram obsedată de ceea ce mâncam și-mi calculam caloriile, etc. Sincer, nu mă ajuta foarte tare pentru că simțeam o presiune prea mare'', a fost răspunsul Flaviei Mihășan pentru o internaută.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest