Cum s-a schimbat viața Denisei Filcea după venirea pe lume a micuței Eva: „Când se uită-n ochii mie râzând, uit orice”

 

A trecut o lună și un pic de când minunea Eva a apărut în viața lui Flick și a Denisei Filcea. Ce schimbări majore s-au petrecut pentru cei doi părinți.

 

Venirea pe lume a unui copil schimbă radical viața părinților, tabieturile acestora, cel mic fiind pus pe primul loc. Așa s-a întâmplat și în cuplul format din Domnul Rimă și Denisa Filcea, micuța Eva fiind epicentrul preocupărilor celor doi proaspăt părinți. Însă Eva este un copil foarte cuminte, potrivit mamei sale, care nu a modificat radical viața cuplului până acum, de o lună și-un pic, de când a fost adusă pe lume.

 

Chestionată pe internet de către o urmăritoare în privința schimbărilor pe care le-a adus Eva în viața ei, Denisa Filcea a dezvăluit că fetița ei este extrem de cuminte, nu-și ține încă părinți treji nopțile. Vedeta a afirmat că oboseala nu este una dintre problemele ei, pentru că își ia energia de la fiica ei. Cu toate acestea, tânăra mămică recunoaște că recuperează somnul pierdut noaptea pe zi, uneori, când doarme din nou cea mica.

 

„Nici nu mă gândesc la oboseală, când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm. Dar Eva doarme foarte bine noaptea, primul somn cam 5 ore, urmat de încă unul de 3 ore și jumătate - 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea.”, le-a explicat Denisa Filcea urmăritorilor ei de pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest