Cum se simte Andreea Bănică, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate

 

Andreea Bănică este activă în mediul online și împărtășește cu fanii momentele importante din viața sa. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate. Nici micuții Sofia și Noah nu s-au simțit bine de sărbători.

Într-o postare distribuită pe Instagram, artista le-a mărturisit fanilor că mai mulți oameni i-au recomandat leacurile băbești, dar, în cazul său, nu au avut mari efecte. După mai multe zile în care s-a confruntat cu probleme de sănătate, artista se simte mai bine.

„Tot aud despre leacuri băbești pentru răgușeală și dureri în gât cu ceapă, cu miere, cu șodou (pe care îl beam când eram mică, mi-l făcea mama). Eu sunt mai sceptică așa...în afara de renumita gargară, cu apă și sare, nu prea cred în minuni. După șase zile de rău, cu antiinflamatoare, am văzut că nu îmi revin și că sunt din ce în ce mai rău, cu dureri mari de gât și ganglioni inflamați...așa m-am hotărât să iau antibiotic, asta nu înainte de a mă sfătui cu medicul”, a scris Andreea Bănică, într-o postare distribuită pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest