Cum se simte Miraj Tzunami. Noi detalii despre starea lui de sănătate: „Am simțit că...”

 

Miraj Tzunami a oferit noi detalii despre starea lui de sănătate, după ce a ajuns în spital din cauza oboselii. Cum se simte fratele lui Tzancă Uraganu în urma timpului pe care l-a petrecut sub supravegherea medicilor.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Miraj Tzunami a mărturisit că analizele i-au ieșit foarte bune, iar acum a rămas în spital pentru a face unele investigații minore. Cu atât mai mult, fratele lui Tzancă Uraganu a ținut să precizeze că nu a ajuns într-o stare critică la spital.

Miraj Tzunami se simte foarte bine acum și este recunoscător că este totul bine. Fratele lui Tzancă Uraganu susține că este normal ca orice om să meargă să facă analize din când în când.

„Foarte bine (n.r cum i-au ieșit analizele), mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt pe calea de plutire, totul este ok. Pentru niște investigații minore (n.r de ce mai stă în spital). Nu pot să explic pentru că este altceva, ceva bărbătește așa. Ca orice om, e normal să ne mai facem și analize la 6 luni, la un an, doi. Nu sunt într-o stare critică. Nu am ajuns într-o stare critică la spital, absolut nimic. Este totul ok, mulțumesc lui Dumnezeu”, a mărturisit Miraj Tzunami, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest