Cum se simte Sarah, în urma operației. Anamaria Prodan, primele declaraţii: „Este o luptătoare”

 

Sarah, fiica Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu, a fost supusă unei operații la nivelul piciorului, în urma unei accidentări suferite în timpul unui meci. Sexy impresara a dezvăluit cum se simte tânăra.

Fiica Anamariei Prodan joacă baschet de performanță și a avut nevoie de operația la care a fost supusă, mai ales pentru că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe teren. Sexy impresara susține că Sarah este foarte bine, iar intervenția chirurgicală a fost una cu succes.

Anamaria Prodan se mândrește cu fiica ei și știe că tânăra este o luptătoare, ținând cont de felul în care a fost crescută și de familia din care provine. Cu atât mai mult, vedeta a ținut să precizeze că Sarah va fi mult mai puternică după acest episod mai puțin plăcut, prin care se întâmplă să mai treci, mai ales dacă ești sportiv.

„Sarah este foarte bine, operația a fost un succes. Este un copil minunat, un profesionist minunat și va reveni de miliarde de ori mai puternică. Asta este viața. Câteodată, în sport, ai și genul ăsta de momente, dar la cum a fost crescută și din ce familie vine, este o luptătoare. Cum am spus, o să fie de miliarde de ori mai puternică”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru spynews.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest