Cum se sinte Alina Pușcaș după o săptămână de perfuzii

 


După aproape două săptămâni de dureri, febră și perfuzii, Alina Pușcaș a realizat că lipsa odihnei, a hidratării și suprasolicitarea nu sunt factori care pot fi luați în glumă. Prezentatoarea TV a scăpat azi de perfuzii și a fost externată, astfel că a profitat și le-a dat vestea bună și fanilor ei, în mediul online.

„Am revenit! Sunt bine, am energie ... ce să mai, am energie. Parcă m-am renăscut. Au fost 13 zile nu tocmai ușoare, dar cumva am avut timp să mă odihnesc cum nu m-am odihnit mai mult de un an, ceea ce clar a fost un semnal de alarmă pentru mine. Mi-am dat seama că am tras foarte mult de mine și cel mai important lucru care îmi lipsea era somnul. (...) Prima zi fără branulă.”, a spus Alina Pușcaș, pe InstaStory.

Alina a mărturisit și faptul că va continua tratamentul cu antibiotic și va începe o perioadă de detoxiefiere, cu un consum ridicat de apă, pentru că deshidratarea a fost o altă cauză a ceea ce i s-a întâmplat.

„Tratamentul cu antibiotic continuă, ceea ce înseamnă că la final voi avea 14 zile de antibiotic. Cert este că va urma o perioadă de refacere în care voi avea grijă să fac un fel de detoxifiere alimentară, să pot să-mi ajut ficatul și stomacul. Voi bea mai multă apă. Deshidratarea a fost una dintre cauzele majore din acea zi în care infecția s-a instalat și manifestat. Fiind la filmări și fiind foarte rece în backstage nu prea îmi venea săbeau apă. (...). Timp mai mult pentru refacere și grijă mai multă pentru mine și pentru cei trei mititei.”, a mai dezvăluit prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva!”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest