Cum și cât au slăbit Irina Loghin și Daniela Condurache, în 7 zile

 

În urmă cu ceva vreme, Daniela Condurache a recunoscut faptul că a adoptat un stil de viață sănătos doar la îndemnul prietenei ei, Irina Loghin care este de peste 40 de ani vegetariană și face mult sport pentru a se întreține, dar mai ales pentru a nu avea probleme grave de sănătate.

În timp ce Irina Loghin are mare atenție la ceea ce mănâncă, Daniela Condurache a recunoscut că este gurmandă și că adoră mai ales mâncarea tradițională din zona Moldovei. Cea din urmă a recunoscut însă că a are grijă de ea și, pe lângă mesele echilibrate a început să facă și sport. Cum și cât au slăbit Irina Loghin și Daniela Condurache, în 7 zile. Ce dietă au ținut doamnele muzicii populare românești.

”Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzație de foame. Fix din oră în oră ni le dădea acolo. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme. Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea. A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt. Este pentru sănătate. M-am trezit dintr-o dată cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a povestit Irina Loghin, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest