Cum și-a găsit comediantul George Tănase sufletul pereche la un spectacol

 

George Tănase și soția sa, Lorena Pancu, formează un cuplu de aproape 7 ani, iar povestea lor de dragoste a început la unul dintre spectacolele susținute de comediant în Iași. Chiar dacă se aflau unul lângă altul, George Tănase nu a avut curajul să o abordeze pe Lorena în timpul spectacolului, iar ea a plecat la un club după ce reprezentația s-a încheiat. În ciuda faptului că inițial nu își dorea să meargă în club, un prieten l-a convins să o urmeze acolo și astfel, cei doi s-au întâlnit din nou și au reușit să povestească mai multe. George Tănase a declarat că a fost dragoste la prima vedere și că nu a trăit niciodată așa ceva până atunci.

„A fost la un spectacol de-al meu, din Iași. A prins chiar ultimul loc în sală, pentru că nu era hotărâtă dacă vine. După spectacol, n-a avut curaj să vină să facă o poză cu mine, deși era lângă mine, dar eu stăteam pe telefon, anxios ce sunt în societate și a plecat în club. Noi niciodată nu mergeam în club, dar un prieten avea masă acolo și m-a rugat cu cerul și pământul să mergem în club și îi spun că nu vreau să merg. În club, total întâmplător, ea a trecut prin fața mea, eu am mers ușor neatent și a întors capul și m-a văzut și am făcut cunoștință (...) Pot să îi spun dragoste la prima vedere. Nu am trăit până atunci și de atunci până acum așa ceva”, a spus George Tănase, la Antena Stars.

În ciuda faptului că cei doi au decis să formeze un cuplu la scurt timp după întâlnirea din club, relația lor a început la distanță. Comediantul petrecea majoritatea timpului la București, în timp ce Lorena Pancu lucra în Iași. Cu toate acestea, la două luni după ce au început să se cunoască, Lorena a primit un job în Capitală, ceea ce a permis ca relația lor să se consolideze.

Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut, după aproape 7 ani de relație, iar George Tănase a mărturisit că este foarte fericit alături de soția sa. Comedianul a subliniat că relația lor a fost construită pe încredere și respect reciproc și că este important să existe mereu comunicare și să se încerce să înțeleagă nevoile și dorințele celuilalt.

În concluzie, povestea de dragoste dintre George Tănase și Lorena Pancu a început la un spectacol de-al comediantului în Iași, iar după ce au avut o relație la distanță pentru câteva luni, cei doi au reușit să se stabilească împreună în București. Cei doi s-au căsătorit după aproape 7 ani de relație și au reușit să construiască o relație solidă și bazată pe încredere și respect reciproc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest