Cum și-a petrecut Rikito Watanabe ziua de naștere: „Mândru că am făcut 29 ani aici în România”

 

Fostul concurent de la Chefi la Cuțite a împlinit 29 de ani și a postat imagini de la ziua de naștere pe rețelele de socializare.

 

Rikito Watanabe s-a adaptat excelent în România, care a devenit rapid a doua casă pentru el. Îndrăgitul japonez și-a deschis la București un restaurant cu specific nipon, care îi merge excelent. De ziua lui a petrecut chiar în propriul local, înconjurat de prieteni apropiați și de iubita lui.

 

Simpaticul japonez nu și-a uitat însă nici comunitatea de prieteni virtuali, pentru care a avut un mesaj emoționant: ''Va multumesc frumos pentru urările de ziua mea, eu vă iubesc pe voi toti, si iubesc Romania, mandru ca am facut 29 ani aici in Romania!!!!!''

 

Ca orice japonez, Rikito Watanabe a făcut o grămadă de poze de la ziua lui de naștere. Din imagini nu a lipsit nici Bianca, cea care îi aduce mereu zâmbetul pe buze. Despre iubita lui, bucătarul nipon a spus: ”M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Prima dată ea mi-a trimis cerere și era foarte drăguță în poza de profil, fără glumă și nu știu de ce, eu am luat decizia de a-i trimite un mesaj. I-am dat reacție la toate pozele și apoi mi-a dat și ea reacții. Nu-mi venea să cred, am vorbit prin mesaje și de atunci am început să vorbim și la un moment dat a venit discuția să ne întâlnim”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest