Dana Badea a povestit cu lux de amănunte cum a bătut-o pe Sibel: „Am spart-o, să moară măicuța mea!”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii a prezentat versiunea proprie asupra scandalului cu Sibel, mama fetiței lui Alin.

 

Triunghiul amoros Dana Badea – Alin – Sibel a fost protagonistul unui episod violent la începutul acestei luni. După ce Sibel a dezvăluit că a fost bătută cu bestialitate de rivala care i-a luat partenereul, acum și fosta ispită de la Insula Iubirii a confirmat că așa au stat lucrurile. Într-un live pe TikTok aceasta a dat amănunte despre bătaia administrată mamei fetiței lui Alin, stârnind aprecieri din partea urmăritorilor ei.

 

”Am spart-o, să moară măicuța mea dacă nu am distrus-o pe !@#!@ aia, am oprit mașina, am băgat mașina în fața ei, că ea a fugit cu mașina, mergea cu copilul, ca să vă dați seama, cu 160, acolo, în comuna aia, ea credea că merge cu mai multă viteză decât mine, nebuna, și pac am băgat în fața ei mașina, ea a intrat în mine cum ar veni. M-am răcorit rău, în fine, m-am bagat în fața ei, am coborât și am luat-o”, a spus fosta ispită de la Insula Iubirii în live-ul făcut pe TikTok.

 

Aceasta a mai oferit o serie de amănunte despre altercație: ”Avea centura pusă, nici nu mai știa de unde să desfacă centura, s-a zăpăcit, i-am dat câțiva pumni, așa, în mașină, am luat-o de cozile alea, am tras-o, am zis că-i rup părul din cap și până la urmă s-a desfăcut la centură și a ieșit afară. Când a ieșit, bam, bam, numai în pumni am ținut-o”.

 

Cu o zi înainte, victima încăierării povestise că a apucat, la rândul său, să aplice un picior în gură rivalei: ”Am toate filmările de la primărie. Au venit, au deschis.. Am dat și în mașina ei, să @$@$ în mașina ei! Au deschis ușa, a sărit fata, a început să plângă acolo, față de fată, să dea în mine, cine s-o ia? Alin?! Vaii!! Dar și eu i-am dat un picior în gură. Au venit să dea în mine, față de fata mea, a început fata să plângă, au luat fata de la mine. Dacă nu trebuia Dani Mocanu să îl omoare! Vai, dacă nu îmi pare rău, toată viața mea, că am plecat la el acolo, vai”, a povestit Sibel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest