Dana Badea a transmis live pe TikTok cearta cu logodnicul Alin: „E bagajul făcut, du-te, hai, drum bun!”

 

Relația tumultuoasă dintre fosta ispită de la Insula Iubirii și tiktoker a cunoscut un nou episod. Cei doi au fost aproape de despărțire, iar totul a fost în direct, fanii urmărind contrele dintre cei doi.

 

Nu a trecut nicio săptămână de când Dana Badea a acuzat-o pe Andra Voloș, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, că ar avea o legătură cu logodnicul ei, Alin. Iar acum, într-un live s-a prefigurat despărțirea în cuplul care a ținut mult capul de afiș în showbiz-ul autohton. De altfel, relația dintre fost ispită de la Insula Iubirii și Alin a fost mai mereu una tensionată, încă de la început. Și asta pentru că, Alin s-a despărțit de mama fiicei sale, Sibel, pentru a fi cu Dana Badea. Sibel s-a cuplat între timp cu Dani Mocanu.

 

Relația dintre Sibel și Dani Mocanu s-a terminat cu scandal, iar tânăra a făcut acuzații extrem de grave la adresa celebrului manelist. În schimb, în aparență, între Dana Badea și Alin totul părea să meargă perfect. Cuplul se afișa împreună în fiecare zip e TikTok, arătându-le fanilor multe aspecte din viața lor împreună, inclusiv cum își renovează locuința.

 

Lucrurile au degenerat când Alin i-a transmis fostei ispite de la Insula Iubirii că vrea să plece în Timișoara natală, pentru a-și vizita fiica. Aceasta l-a acuzat că nu pentru copil vrea să revină în capitala Banatului, ci pentru a vizita o serie de fete cu care comunica pe rețelele de socializare.  

 

”Aoleu... Dar ți-am zis eu ceva?! Încetează cu fata, fata, fata, că mereu când te-ai dus la ea ai stat două minute cu fiică-ta, lasă-mă. Lasă-mă în pace, pe mine, cu astea, ție îți e dor de c#$%^&@ tale de la Timișoara, lasă că îți vezi și fata, că am fost mereu când ai zis, negreșit. Du-te, ce, nu te las eu?! E bagajul făcut, du-te, hai, drum bun”, a spus Dana Badea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest