Dana Marijuana vrea să se căsătorească cu noul iubit

 

Chiar dacă, în trecut, a suferit mult, Dana Marijuana este acum mai fericită ca niciodată. Artista are de gând să facă chiar și pasul cel mare alături de Valentin, noul său iubit.

În urmă cu puțin timp, Dana Marijuana a făcut declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre relația cu Valentin, noul său iubit.

Aceasta a vorbit despre suferința prin care a trecut, după moartea celui lângă care a fost 8 ani, acesta fiind motivul pentru care a ales să își schimbe complet viața.

"Pentru mine a fost o durere în suflet atnci când fostul meu partener era la spital și după 7,8 ani, cât am fost împreună, nu am putut intra în spital. Simțeam că este cu mine și mă strigă, el fiind în comă și eu nu am avut voie, pentru că nu am avut nicun rol în acea familie și m-a durut tare încât... Da! Vreau să mă căsătoresc cu partenerul meu. În acesti 8 ani am fost trup și suflet pentru el. Am simțit că sufletul lui este cu mine, mă cheamă. Trăiesc cu impresia că poate l-aș fi întors înapoi.", a declarat Dana Marijuana, in exclusivitate pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest